Головна Новини Світ Близький Схід Ракетний обстріл посольства США в Іраку: загинула дитина, 5 поранені
commentss НОВИНИ Всі новини

Ракетний обстріл посольства США в Іраку: загинула дитина, 5 поранені

Було випущено 7 ракет «Катюша», чотири з яких впали всередині Зеленої зони

18 листопада 2020, 01:40
Поділіться публікацією:

Чотири ракети "Катюша" впали в Зеленої зоні Багдада. Представники служби безпеки заявили, що атака була спрямована на посольство США, повідомили джерела в поліції й безпеки Іраку у вівторок.

Ракетний обстріл посольства США в Іраку: загинула дитина, 5 поранені

Фото: из открытых источников

Сирени пролунали всередині зони, де знаходяться урядові будівлі й іноземні представництва. В офіційній заяві говориться, що було випущено сім ракет "Катюша", чотири з яких впали всередині Зеленої зони, в результаті чого загинула дитина і п'ять осіб отримали поранення. Як повідомили джерела Reuters, для захисту посольства США була встановлена ​​протиракетна система. Одне з джерел також заявило, що в будівлі стався вибух.

США звинувачують підтримуваних Іраном ополченців в регулярних ракетних обстрілах американських об'єктів в Іраку, в тому числі біля посольства в Багдаді. Ніякі відомі групи не взяли на себе відповідальність.

Раніше "Коментарі" повідомляли, 15 листопада близько 2 години ночі жителів Ашкелона, Ашдода й округу Шефела в Ізраїлі розбудили вибухи й ракетні сирени. Система "Залізний купол" збила як мінімум одну ракету



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини