Головна Новини Світ Близький Схід Рамзан Кадиров звернувся до лідерів Вірменії і Азербайджану в умовах збройного конфлікту
commentss НОВИНИ Всі новини

Рамзан Кадиров звернувся до лідерів Вірменії і Азербайджану в умовах збройного конфлікту

Глава Чеченської Республіки закликав братські народи Кавказу припинити кровопролиття

27 вересня 2020, 22:28
Поділіться публікацією:

Глава Чеченської Республіки Рамзан Кадиров гостро відреагував на ескалацію конфлікту в Нагірному Карабасі і воєнний стан, які вводять Азербайджан і Вірменія. Своє обурення тим, що відбувається політик написав у блозі "Ехо Москви", звертаючи увагу на ситуацію міжнародні інстанції, включаючи ООН.

Рамзан Кадиров звернувся до лідерів Вірменії і Азербайджану в умовах збройного конфлікту

Так, Кадиров зазначив, що збройні бої між Вірменією і Азербайджаном — це братовбивче кровопролиття, а Росія вже робить все можливе, щоб посадити сторони протистояння за стіл переговорів.

"Нагорний Карабах став кривавою раною, якій певні сили не дають можливість зажити. Від цього болю страждає весь Кавказ, всі братні народи регіону. Росія робить просто титанічні зусилля, щоб змусити сторони конфлікту сісти за стіл переговорів. Але для цього необхідно раз і назавжди зупинити військові дії ", — вказав політик.

Народний лідер також нагадав ворогуючим країнам про двох чеченських кампаніях, які ясно довели, що "поганий мир кращий за добру війну".

"Я пропоную негайно підключитися до цього процесу вся світова спільнота, ООН, всі сусідні держави, духовенство і повернути світ на Кавказ!", — на закінчення додав Кадиров.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв про введення воєнного стану в Вірменії , а влада Азербайджану взяли аналогічне рішення, яке вступить в силу з завтрашнього дня.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини