Головна Новини Світ Близький Схід Шокуюча заява з Ізраїлю: закликали скинути ядерну бомбу на Сектор Гази
commentss НОВИНИ Всі новини

Шокуюча заява з Ізраїлю: закликали скинути ядерну бомбу на Сектор Гази

Ізраїльський політик заявив, що один з варіантів перемоги у Секторі Гази - це використання ядерної бомби.

5 листопада 2023, 11:15 comments3462
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Міністр національної спадщини Ізраїлю Аміхай Еліяху з ультраправої партії Otzma Yehudit заявив, що одним з варіантів припинення конфлікту на Близькому Сході буде атака Сектора Гази ядерною бомбою. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання Times of Israel.

Шокуюча заява з Ізраїлю: закликали скинути ядерну бомбу на Сектор Гази

Міністр національної спадщини Ізраїлю Аміхай Еліяху. Фото з відкритих джерел

Під час розмови на місцевому радіо Kol Berama міністр спадщини Ізраїлю Аміхай Еліяху запитали, чи потрібно скинути на Сектор Гази ядерну бомбу. Аміхай Еліяху зазначив, що "це одна з можливостей".

Еліяху також виступив проти будь-якої допомоги для палестинців, які проживають у Секторі Гази. За його словами "ми б не передавали нацистам гуманітарну допомогу". Ізраїльський політик зазначив, що на території Гази не має поняття як "незаангажовані цивільні особи". Крім того, Аміхай Еліяху зазначив, що люди, які використовують прапор ХАМАСу чи Палестини "не повинні жити".

Слід зазначити, що Аміхай Еліяху є представником ультраправої партії Ізраїлю, однак не входить у склад кабміну, який приймає рішення щодо військових дії на території Сектору Гази.

На скандальні заяви Аміхая Еліяху відреагував прем’єр-міністр Ізраїлю, який вказав, що ізраїльська армія дотримується міжнародного права під час військової операції в Секторі Гази.

"Слова Аміхая Еліяху відірвані від реальності. Ізраїль і ЦАХАЛ діють відповідно до найвищих стандартів міжнародного права, щоб запобігти шкоді непричетним людям", — повідомив Біньямін Нетаньягу.

Після критики від прем'єр-міністра Ізраїлю та інших політиків Аміхай Еліяху заявив, що його "твердження про атомну бомбу є метафоричним".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Ізраїль різко відреагував на цинічні заяви Росії в ООН.

Також "Коментарі" писали про Ердогана, який зазначив, що Туреччина розриває контакти з Нетаньягу. За словами турецького лідера "Ізраїль зробив дуже неправильний крок".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

5 листопада 2023, 12:07

Терористична недокраїна Ізраїль проводить геноцид проти героїчної Палестини, яка стикається від такої ж юдейської окупації як і Україна. Юдеї звикли використовувати і користуватись, вони і з Єгипту та Вавилону вийшли з рабами про що свідчить біблійна книга Ісаї. Їм мало було обікрасти. Зараз в Україні можна подивитись на розкішні авто біля синагог та їх культурних центрів, ніби біля казино у Монако. Кому війна, а юдеям статки.


Новини