Головна Новини Світ Близький Схід Схрон російської зброї знайшли в тунелях "Хезболли" (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Схрон російської зброї знайшли в тунелях "Хезболли" (ФОТО)

Армія оборони Ізраїля у тунелях знайшла гранатомети, ракетні комплекси, тонни вибухівки

2 жовтня 2024, 22:25
Поділіться публікацією:

В тунелях “Хезболли” був схрон зброї у тому числі й російської. Військові ЦАХАЛ виявили ракетні комплекси, гранатомети, тонни вибухівки. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію видання “Апостроф”. 

Схрон російської зброї знайшли в тунелях "Хезболли" (ФОТО)

Зброя. Фото з відкритих джерел

Під час наземних операцій на півдні Лівану армія оборони Ізраїля виявила у тунелях "Хезболли" багато зброї, зокрема і російської. В тунелях знайшли реактивні піхотні вогнемети МРО-А і ПТРК "Конкурс" російського виробництва.

Крім того, під час операцій за останні кілька місяців було виявлено 20 російських протитанкових ракетних комплексів "Корнет", радянські ручні протитанкові гранатомети РПГ-29 "Вампір", РПГ-27 "Таволга та РПГ-7.

Також було виявлено багато ракет різних типів, близько 30 тонн вибухівки, десятки приладів нічного бачення, понад 1000 документів розвідки, десятки фотоапаратів, карт, аерофотознімків та засобів спостереження.

Схрон російської зброї знайшли в тунелях ”Хезболли” (ФОТО) - фото 2
Схрон російської зброї знайшли в тунелях ”Хезболли” (ФОТО) - фото 3
Схрон російської зброї знайшли в тунелях ”Хезболли” (ФОТО) - фото 4

Нагадаємо, що 1 жовтня Іран вчинив масовану ракетну атаку на Ізраїль. Речник Держдепартаменту США Метью Міллер заявив, що Сполучені Штати скоординують разом з Ізраїлем відповідь на атаку Ірану

Президент Туреччини Реджеп Ердоган прокоментував військову операцію Ізраїлю у прикордонних районах Лівану та заявив, що наступною ціллю ізраїльських військ може стати Туреччина. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Міністерство закордонних справ України виступило з гострим засудженням ракетного обстрілу, здійсненого Іраном проти Ізраїлю ввечері 1 жовтня 2024 року. У заяві МЗС підкреслено, що цивільні люди не повинні страждати від таких атак. Детальніше про позицію України щодо ракетної атаки читайте за посиланням




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини