Головна Новини Світ Близький Схід Штучний інтелект здійснив революцію на полі бою в 2023 році: з'явилися перші подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Штучний інтелект здійснив революцію на полі бою в 2023 році: з'явилися перші подробиці

Більшість військових організацій прагнуть, щоб людський фактор був центральним для операцій ШІ

31 грудня 2023, 22:10
Поділіться публікацією:

Одне  із  революційних застосувань технології штучного інтелекту відбулось на території  Ізраїлю, де  військові армії  оборони Ізраїлю (ЦАХАЛ) напередодні теракту ХАМАС 7 жовтня представили  новий танк Barak з використанням  штучного інтелекту, він може створити 360-градусний огляд  території  бою для  бригад, задіяних в операції.

Штучний інтелект здійснив революцію на полі бою в 2023 році: з'явилися перші подробиці

Штучний інтелект здійснив революцію на полі бою (фото з відкритих джерел)

Як інформує FOX News, досягнутий  німецькими винахідниками прогрес  у застосуванні штучного інтелекту  в військовій галузі залишивсь  поза увагою, але захоплює  уяву винахідників зброї  повсюди : Німеччина  представила  середовище для випробування  зброї у віртуальній реальності, це дозволятиме  швидше проводити тести озброєння.

Представники альянсу  AUKUS Австралії, Сполученого Королівства та США провели  військове навчання влітку, що  включало  розгортання групи безпілотників,  якими керував  ШІ. Безпілотники виявили та відстежили військові цілі "в репрезентативному середовищі в реальному часі".

В останній  п’ятирічний  план  Китаю включені  пріоритетні   розробки, які, як стверджують в  Пентагоні, включають досягнення в "науці про мозок" і біотехнологіях, напівпровідниках і  на просторах далекого  космосу, глибоководні   та  полярні  технології.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Ердоган критикує ІзраїльПрезидент Туреччини Реджеп Ердоган виступив на церемонії вручення державних нагород в Анкарі, де проголосив різку промову в бік Ізраїлю та її політичного керівництва. Ердоган заявив, що Ізраїль "змушує нас сумувати за Гітлером" через свої військові дії в Секторі Гази.

 Реджеп Ердоган не вперше критикує Ізраїль за військові дії у Палестині. Однак цього разу турецький президент порівняв ізраїльську владу з лідером нацистів Адольфом Гітлером.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини