Головна Новини Світ Близький Схід США заблокували три десятки іранських сайтів - ЗМІ
commentss НОВИНИ Всі новини

США заблокували три десятки іранських сайтів - ЗМІ

Пізніше деякі сайти стали відображатися у звичайному режимі

23 червня 2021, 04:03
Поділіться публікацією:

Міністерство юстиції США заблокувало близько трьох десятків вебсайтів, ряд яких пов'язаний з іранською дезінформаційною діяльністю. Про це повідомляють джерела Reuters в уряді США.

США заблокували три десятки іранських сайтів - ЗМІ

США блокують сайти, пов'язані з дезінформацією Ірану (фото з відкритих джерел)

Раніше у вівторок, 22 червня, на низці пов'язаних з Іраном вебсайтів з'явилися повідомлення про те, що вони були захоплені урядом Сполучених Штатів в рамках дій правоохоронних органів. Іранські інформаційні агентства заявили, що уряд США захопило кілька вебсайтів іранських ЗМІ та сайтів, що належать групам, пов'язаним з Іраном, таким як рух хусит в Ємені.

Зокрема, на сайті арабомовних телеканалів Masirah TV, яким володіють хусит, було повідомлення, що "домен almasirah.net був заарештований урядом Сполучених Штатів відповідно до ордера на арешт ... в рамках правоохоронних дій Бюро промисловості та безпеки, Управління експортного контролю та федерального бюро розслідувань ".

Іранське арабомовне телебачення Alalam TV повідомило у своєму Telegram-каналі: "Влада США закрила сайт Al-Alam TV". Повідомлення також з'явилися на сайтах іранського англомовного Press TV і Lualua TV, арабомовних незалежного Бахрейна каналу, який мовить з Великобританії.

Як повідомляли раніше іранська республіка припинила співпрацю з ЄС у сфері захисту прав людини, боротьби з тероризмом і в питаннях нелегальної міграції. Офіційний Тегеран оголосив про припинення співпраці з питань прав людини, біженців, боротьби з тероризмом і торгівлею наркотиками. Такі заходи виявилися очікуваною реакцією на розширення європейських санкцій.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини