Головна Новини Світ Близький Схід "Талібан" назвав причину, навіщо планують знищити весь асфальт в Афганістані
commentss НОВИНИ Всі новини

"Талібан" назвав причину, навіщо планують знищити весь асфальт в Афганістані

В Афганістані бойовики можуть зіпсувати всі дороги в країні

17 серпня 2021, 10:35 comments3670
Поділіться публікацією:

Дві історії про асфальт — як з двох різних світів. "Талібан" планує знищити весь асфальт у країні. Причиною такого рішення стало те, що про нього немає згадок у Корані. Про це розповів політичний експерт і аналітик Віктор Таран.

"Талібан" назвав причину, навіщо планують знищити весь асфальт в Афганістані

Талібан. Фото з відкритих джерел

"Німеччина скоро для зарядки електромобілів використовуватиме асфальт. Вчені створили унікальний матеріал — магнітний цемент, що дозволяє електромобілям всіх типів заряджатися просто від дороги. Після цього він буде встановлюватися на дорогах як звичайний асфальт", — пише аналітик.

І повна протилежність — Афганістан. Там бойовики можуть знищити усе, що афганці будували роками.

"Талібан" оголосив, що планує знищити весь асфальт у країні, оскільки про нього немає згадок у Корані ", — пише політолог.

”Талібан” назвав причину, навіщо планують знищити весь асфальт в Афганістані - фото 2

Як раніше писали "Коментарі", поки США і їх партнери виводять війська з Афганістану, бойовики ісламістського руху "Талібан" захоплюють нові території. Днями під контроль талібів перейшли адміністративні центри провінцій Кундуз, Німроз, Джаузджан.

Також портал інформував, що США йдуть, "Талібан" залишається: яким буде майбутнє Афганістану. На думку політолога-міжнародника Георгія Кухалейшвілі, ситуація в Афганістані говорить про те, що без військової допомоги й присутності у країні американських військових та їхніх союзників уряду Ашрафа Гані в Кабулі навряд чи вдасться утримати владу. А Україні потрібно підтримувати діалог з будь-якою владою в Афганістані.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли, як експерти оцінюють шанси на те, що конфлікт на території Афганістану буде закінчений мирним шляхом. Деталі — в нашому матеріалі.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини