Головна Новини Світ Близький Схід Терорист-смертник був убитий біля паспортного столу в Афганістані: є постраждалі
commentss НОВИНИ Всі новини

Терорист-смертник був убитий біля паспортного столу в Афганістані: є постраждалі

Декілька людей отримали поранення

23 грудня 2021, 16:41
Поділіться публікацією:

Терорист-смертник був убитий біля воріт паспортного столу в столиці Афганістану Кабулі в четвер, 23 грудня, а кілька людей отримали поранення, за непідтвердженими даними. Таку заяву зробив речник уряду. Про це повідомляє Reuters.

Терорист-смертник був убитий біля паспортного столу в Афганістані: є постраждалі

Бійці "Талібану" - фото з відкритих джерел

Речник міністерства внутрішніх справ Афганістану повідомив, що нападник був застрелений під час спроби проникнути в приміщення паспортного столу.

Один із членів руху "Талібан", який був свідком, повідомив Reuters, що кілька людей отримали поранення, а будівлю та вулиці в цьому районі закрили сили безпеки "Талібану".

Великі натовпи афганців товпилися біля паспортного столу в спробі отримати проїзні документи в останні дні після того, як службу було відновлено після кількох тижнів призупинення.

Чиновники сказали, що четвер є особливим днем, коли чиновники "Талібану" приходять до паспортного столу, щоб оформити проїзні документи.

Як повідомляли раніше "Коментарі", Сполучені Штати офіційно звільнили чиновників США та ООН, які ведуть бізнес з Талібаном, від санкцій США, щоб спробувати підтримувати потік допомоги в Афганістан, оскільки держава все глибше занурюється в гуманітарну кризу. У середу Міністерство фінансів видало три генеральні ліцензії, спрямовані на послаблення потоків гуманітарної допомоги в Афганістан. Дві з ліцензій дозволяють офіційним особам США та деяких міжнародних організацій, таких як Організація Об'єднаних Націй, брати участь в операціях за участю "Талібану" або мережі Хаккані для офіційних операцій. Третя ліцензія надає неурядовим організаціям (НУО) захист від санкцій США проти талібів і мережі Хаккані за роботу над певною діяльністю, включаючи гуманітарні проекти.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини