Головна Новини Світ Близький Схід У Червоному морі акула напала на туриста: він втратив частину ноги
commentss НОВИНИ Всі новини

У Червоному морі акула напала на туриста: він втратив частину ноги

У Червоному морі на 37-річного чоловіка, який висів у кількох метрах над водою, напала акула, відірвавши йому частину ноги

30 червня 2021, 23:35
Поділіться публікацією:

Недалеко від портового міста Акаба (Йорданія) в Червоному морі на 37-річного туриста напала акула, коли він перебував у кількох метрах від води.

У Червоному морі акула напала на туриста: він втратив частину ноги

Напад акули в Червоному морі (фото з відкритих джерел)

Видання Daily Mail повідомляє, що чоловік здійснював політ на парашуті над море. Коли він перебував зовсім поруч і з водою, з неї несподівано вистрибнула акула. В результаті нападу турист втратив задню частину стопи, у нього були розірвані сухожилля і м'язи, а також кілька переломів кісток. Постраждалого терміново доставили у військовий госпіталь, де йому провели операцію. Зараз стан чоловіка стабільний.

Експерт з Міжнародного дайвінг-центру в Акаба Махаммед Катауне зазначив, що цей інцидент міг статися будь-де, адже в багатьох місцях водяться небезпечні риби та тварини, але людей це не лякає. У Червоному морі також є багато акул, але там, де відбувся напад на туриста, вони зустрічаються досить рідко.

Представник Управління особливої економічної зони міста Наеф Аль Бахит зазначив, що за цим інцидентом вже розпочато розслідування.

Нагадаємо, що на пляжі Вайхе на Північному острові недалеко від найбільшого міста країни Окленда на 19-річну дівчину напала акула. В результаті отриманих травм потерпіла померла. Очевидці повідомили, що бачили, як на дівчину накинулася в воді велика біла акула. Коли відпочиваючі на пляжі почули крики, одразу ж повідомили рятувальників, а ті негайно попливли за дівчиною на човні й витягли її на берег.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що морські біологи з Національного інституту водних і атмосферних досліджень вперше виявили у чорній акули, яка мешкає в глибоководній зоні океану, біолюмінесценцію — здатність світиться.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини