Головна Новини Світ Близький Схід У Єрусалимі невідомий відкрив вогонь по людях: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

У Єрусалимі невідомий відкрив вогонь по людях: що відомо

У Старому місті Єрусалима ліквідували 40-річного терориста, який відкрив вогонь по мирних жителях

21 листопада 2021, 14:40
Поділіться публікацією:

Сьогодні вранці, 21 листопада, у Старому місті Єрусалима сталася надзвичайна подія, внаслідок якої загинула людина, ще четверо отримали поранення.

У Єрусалимі невідомий відкрив вогонь по людях: що відомо

Стрілянина в Єрусалимі / Фото: jpost.com

Як повідомляє видання The Jerusalem Post, 40-річний чоловік відкрив вогонь по мирних жителях біля Ланцюгової брами Старого міста. Внаслідок нападу постраждало 5 осіб: 3 цивільних і 2 співробітників поліції. Один із постраждалих помер у відділенні лікарні, не приходячи до тями. Ще одна людина перебуває у тяжкому стані, у трьох – легкі поранення, їх життю нічого не загрожує.

Правоохоронці ліквідували терориста, відкривши вогонь у відповідь. Як повідомив міністр громадської безпеки Омера Бар-Лева, чоловік був пов'язаний із ХАМАС (ісламістським рухом, який править у секторі Газа, — прим. авт.). Під час стрілянини він використовував зброю, яка недоступна в Ізраїлі.

Нагадаємо, що в США на Хелловін на вечірці у Сакраменто сталася стрілянина, внаслідок якої загинули двоє людей. Невідомий зайшов до банкетної зали й відкрив вогонь, а потім втік із місця злочину.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що кримінальні елементи групи місцевих наркодилерів влаштували стрілянину на курорті у Мексиці. Один турист отримав поранення, також було вбито двох місцевих чоловіків.

Читайте також, що в американському місті Балтімор, що у штаті Мериленд, озброєний чоловік зайшов у барбершоп і відкрив вогонь по перукарю. Жертва нападника померла від отриманих травм. Як виявилось, у цей момент у салоні стригся співробітник правоохоронних органів. У статті зазначається, що чоловік не був на чергуванні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини