Головна Новини Світ США У США на Хелловін вечірці відбулася стрілянина
commentss НОВИНИ Всі новини

У США на Хелловін вечірці відбулася стрілянина

Ще чотири людини також отримали поранення,

2 листопада 2021, 04:40
Поділіться публікацією:

У США на Хелловін на вечірці в Сакраменто сталася стрілянина, внаслідок якої загинули двоє людей. Про це повідомляє американський телеканал CBS13. Інцидент стався біля банкетного залу Royal Castle на Палм-авеню, де відбувалася вечірка на Хелловін. За словами очевидців, там зібралося 350-400 людей. Коли після того, що сталося, на місце прибула поліція, то виявила трьох поранених: двоє померли на місці, а третій був доставлений до лікарні у важкому стані.

У США на Хелловін вечірці відбулася стрілянина

Стрільба (фото з відкритих джерел)


Ще чотири особи також отримали поранення, проте до приїзду правоохоронців їх доправили до місцевих лікарень приватним транспортом. Зазначається, що їх життю нічого не загрожує. Поки що нікого не заарештовано, триває розслідування. Свідки кажуть, що стріляли всередині; стрілянина тривала кілька хвилин. Перед цим жодної сутички не було.


Нагадаємо, 17 жовтня в американському штаті Луїзіана на території одного з вищих навчальних закладів сталася надзвичайна подія, внаслідок якої загинула одна людина та є поранені. Як повідомляє видання CNN, в університеті Гремблінга, де проходила зустріч випускників, розпочалася стрілянина. Особу зловмисника поки не встановлено, співробітники поліції продовжують пошуки та з'ясовують обставини події. Відомо, що в результаті стрілянини загинула одна людина, вона не була студентом, ще кілька присутніх на заході отримали поранення, але їх кількість не повідомляється. У зв'язку з НП, університет скасував усі заплановані події та навчальні заняття у понеділок, 18 жовтня.


Цього місяця в США в одному з барів міста Сент-Пол (штат Міннесота) сталася стрілянина. Внаслідок пригоди загинула молода дівчина, ще понад 10 людей отримали поранення різного ступеня тяжкості. Поліції вдалося затримати злочинців.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини