Головна Новини Світ Близький Схід У машині терориста-смертника вибухнула бомба: десятки жертв
commentss НОВИНИ Всі новини

У машині терориста-смертника вибухнула бомба: десятки жертв

Вибух стався поряд з популярним рестораном

6 березня 2021, 04:02
Поділіться публікацією:

5 березня в столиці Сомалі стався терористичний акт, що призвів до смерті близько двадцяти осіб. Інцидент стався в п'ятницю в самому центрі Могадішо, — столиці Сомалі. Біля популярного у місцевої молоді ресторану Lul Yamani прогримів вибух.

У машині терориста-смертника вибухнула бомба: десятки жертв

У Сомалі вибух (фото з відкритих джерел)

За даними слідчих органів. Вибуховий пристрій було встановлено в припаркований поруч автомобіль. На цей момент є інформація про 20 загиблих, понад 40 людей отримали осколкові поранення і контузії. Число жертв теракту, а також масштаб матеріальних збитків уточнюється. Влада країни взяли ситуацію під особливий контроль, жертвам терористів надається необхідна медична та психологічна допомога.

Подробиці підготовки теракту і мотивація злочинців поки не ясна, за фактом проводиться слідство.

Нагадаємо, в Туреччині представники правоохоронних органів провели рейд затримань по всій країні. Як повідомляє агентство Anadolu, протягом двох тижнів працівники поліції перевіряли ці терористичні організації, що зловживають "релігією". Серед затриманих не тільки громадяни Туреччини, а й громадяни різних країн. 69 з іноземців передали міграційним органам для "необхідних адміністративних процедур відносно іноземних терористів, викритих в зв'язках з зонами конфлікту" пише видання. На даний момент невідомо, громадяни яких країн були затримані і не вказуються організації, в зв'язках з якими їх підозрюють. Наразі  триває слідство. За інформацією видання поліція конфіскувала у затриманих зброю і патрони, близько двох кілограм нітрату амонію (аміачної селітри) і значна кількість цифрових матеріалів і документів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини