Головна Новини Світ Близький Схід У Туреччині затримали понад 250 осіб за підозрою в підготовці терактів на Новий рік
commentss НОВИНИ Всі новини

У Туреччині затримали понад 250 осіб за підозрою в підготовці терактів на Новий рік

В рамках спецоперації було вилучено три гвинтівки, три пістолети, 776 картриджів патронів, близько двох кілограм нітрату амонію (аміачної селітри) і значна кількість цифрових матеріалів і документів

2 січня 2021, 22:00
Поділіться публікацією:

У Туреччині представники правоохоронних органів провели рейд затримань по всій країні. Як повідомляє агентство Anadolu, протягом двох тижнів полісмени затримали понад 250 осіб за підозрою в підготовці терактів.

У Туреччині затримали понад 250 осіб за підозрою в підготовці терактів на Новий рік

Фото: Anadolu

За попередньою версією поліції, підозрюваних затримали в "підтримці терористичних організацій, що зловживають релігією".

Серед затриманих не тільки громадяни Туреччини, а й громадяни різних країн.

69 з іноземців передали міграційним органам для "необхідних адміністративних процедур відносно іноземних терористів, викритих в зв'язках з зонами конфлікту" пише видання.

На цей час невідомо, громадяни яких країн були затримані і не вказуються організації, в зв'язках з якими їх підозрюють.

За інформацією видання поліція конфіскувала у затриманих зброю і патрони, близько двох кілограм нітрату амонію (аміачної селітри) і значна кількість цифрових матеріалів і документів.

Нагадаємо, Число загиблих в результаті нападу в середу в західному районі Бенішангул-Гумуз в Ефіопії становить 222 людини. "Вчора ми поховали 207 осіб, які постраждали від нападу, і ще 15 осіб з боку нападників", — сказала волонтер Мелес Месфін. За словами представника округу Булен Кассахун Аддіс, понад 40 тисяч людей покинули свої будинки через бойові дій . Він сказав, що в окрузі поховано 207 осіб. Напад невідомих осіб, вчинене в середу, стало останнім смертельним нападом в районі, охопленому етнічним насильством. Прем'єр-міністр Абій Ахмед назвав напад "різаниною" і на наступний день направив туди федеральні війська. Військові вбили 42 озброєних чоловіків, яких звинувачували в нападі на село.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.aa.com.tr/ru
comments

Обговорення


Новини