Головна Новини Світ Близький Схід У небі над Пакистаном завис загадковий об'єкт (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У небі над Пакистаном завис загадковий об'єкт (ВІДЕО)

У небі над столицею Пакистану помітили таємничий літаючий об'єкт

22 лютого 2022, 17:33
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:








Мисливець за НЛО зобразив загадковий об'єкт, що завис у небі столиці. Про це пише видання Mirror.

У небі над Пакистаном завис загадковий об'єкт (ВІДЕО)

У небі над Пакистаном помітили "НЛО"

Як пише видання, один із місцевих жителів провів майже дві години, спостерігаючи за таємничим об'єктом, що ширяє над Ісламабадом.

"Я знімав його більше 12 хвилин у різний час, зробив десятки знімків і спостерігав за ним більшу частину двох годин відео. Неозброєним оком він здавався чорним і круглим, але коли я збільшив масштаб, я побачив, що він має форму трикутника з чіткою опуклістю на вершині до задньої частини. Він був повністю чорним і не мав гострих країв", — розповів автор відео.

На кадрах зображених чоловіком непізнаний об'єкт нерухомо висить над міським районом DHA 1. На думку автора, об'єкт не схожий на птицю або дрон.

Зазначається, що коли відео виявилося в Мережі мисливці за НЛО були вражені чіткістю зображення. Один із коментаторів навіть написав, що бачив подібний об'єкт у небі над Нью-Йорком.

У небі над Пакистаном завис загадковий об'єкт (ВІДЕО) - фото 2

Фото: Pen News/Arslan Warraich

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував про те, що у Києві оголена активістка Femen закликала українців не панікувати. Дівчина привернула увагу поліцейських та була затримана.

Читайте також про те, що вчені виявили в космосі загадковий об'єкт, який перевищує розміри Землі у кілька разів. За даними фахівців, він є супутником, яка обертається навколо далекої екзопланети.

Сайт "Коментарі" писав, що Росія не хоче розривати дипломатичні відносини з Україною. У Кремлі відреагували на слова Зеленського. Москва стверджує, що вони про таке рішення не думають. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини