Головна Новини Світ Близький Схід У Пакистані автобус з пасажирами зірвався в глибоку ущелину: десятки загиблих та поранених
commentss НОВИНИ Всі новини

У Пакистані автобус з пасажирами зірвався в глибоку ущелину: десятки загиблих та поранених

У Кашмірі автобус упав із 500-метрової висоти

4 листопада 2021, 16:00
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Пакистані пасажирський автобус звалився в ущелину. Про це пише видання "Кореспондент".

У Пакистані автобус з пасажирами зірвався в глибоку ущелину: десятки загиблих та поранених

Ілюстрація. Фото: Pixabay

Як стало відомо, інцидент стався у Кашмірі. Повідомляється, що автобус, який прямував до міста Равалпінді, впав з висоти приблизно 500 метрів.

За інформацією видання, пригода сталася, коли транспортний засіб знаходився над річкою Нілум. Внаслідок інциденту загинули щонайменше два десятки людей. Серед жертв жінки та діти. Вісім людей отримали поранення різного ступеня тяжкості.

На місце подій поспішили співробітники рятувальних служб, медики та правоохоронці. Поранених було госпіталізовано. Наразі правоохоронці встановлюють причину трагедії.

Поліціянти вважають, що в автобусі виникла технічна несправність.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" інформували про те, що в Колумбії десятки людей виявилися похованими живцем через зсув зсуву. Він утворився через дощі, які пройшли у регіоні напередодні. Стихією виявилися знищені кілька будівель. Поранення отримали близько десяти осіб, багато хто загинув, щонайменше п'ятнадцять громадян вважаються зниклими безвісти. Проводяться рятувальні роботи. Докладно про це читайте в нашому матеріалі. 

Також сайт "Коментарі" писав про те, що у Швеції на концерті присвяченому музикантам гурту ABBA сталася трагедія. Літній чоловік упав із висоти сьомого поверху на двох громадян, які перебували у фоє концертної зали. Перший чоловік помер на місці від травм. Другий помер у стінах медичного закладу. Життю третього постраждалого нічого не загрожує. Докладніше про це читайте в нашій статті. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини