Головна Новини Світ Європа У Швеції на концерті на честь гурту ABBA загинули люди: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

У Швеції на концерті на честь гурту ABBA загинули люди: подробиці

Чоловік упав з великої висоти у фойє концертної зали неподалік Стокгольма

3 листопада 2021, 17:42
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Швеції на концерті загинули люди. Про це повідомляє видання ВВС.

У Швеції на концерті на честь гурту ABBA загинули люди: подробиці

ABBA. Фото: Pixabay

Пригода сталася неподалік міста Стокгольм. Як стало відомо, за пів години до початку концерту на честь гурту ABBA чоловік випав із сьомого поверху у фоє концертної зали. У цей момент на захід зібралися тисячі людей.

80-річний чоловік упав на двох осіб (чоловіка та жінку). Громадянин, який випав з висоти, загинув на місці, а 60-річний чоловік, який отримав серйозні травми, був госпіталізований і пізніше помер у стінах медичного закладу.

Зазначається, що загрози для життя жінки немає.

Через подію організатори концерту присвяченого музикантам гурту ABBA повідомили про його скасування. Правоохоронці встановлюють обставини трагедії.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" писав про те, що в Росії неподалік міста Іркутськ зазнав катастрофи літак АН-12 з сімома членами екіпажу на борту. Співробітники рятувальної служби прибули на місце катастрофи. За даними рятувальників, внаслідок інциденту ніхто не вижив. Після падіння літака сталося спалах. Борт належав до білоруської авіакомпанії.

Також "Коментарі" інформували про те, що у Бразилії хижі риби з'їли чоловіка. Місцевий мешканець прийшов на озеро зі своїми друзями для того, щоб порибалити. Під час цього на них налетів рій бджіл. Рибалки вирішили рятуватися від розлючених комах у воді. Один із чоловіків почав тонути. Його товариші не змогли йому допомогти. Бездиханне тіло чоловіка виявили рятувальники за кілька метрів від берега. На трупі виднілися численні укуси. Докладніше про це читайте в нашому матеріалі. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини