Головна Новини Світ Близький Схід У Пакистані понад 20 людей замерзли на смерть у машинах
commentss НОВИНИ Всі новини

У Пакистані понад 20 людей замерзли на смерть у машинах

У Пакистані внаслідок сильного снігопаду два десятки людей стали на смерть в автомобілях: що відомо

8 січня 2022, 15:45
Поділіться публікацією:

У місті Муррі, розташованому у північно-східній провінції Пакистану, через аномальний снігопад загинуло два десятки людей.

У Пакистані понад 20 людей замерзли на смерть у машинах

Снігопад у Пакистані (фото з відкритих джерел)

Як повідомляє видання BBC, автомобілі з людьми  похованими під кучугурами снігу. Щонайменше загинула 21 особа. Військові намагаються розчистити дорогу та звільнити тих, хто потрапив у пастку негоди. Місцева влада оголосила район зоною лиха.

Міністр внутрішніх справ шейх Рашид Ахмед зазначив, що ще понад тисячу машин залишаються заблокованими. До міста пускають лише аварійно-рятувальні автомобілі, городян закликали залишатися вдома та не виходити на вулицю.

До речі, останніми днями до міста прибуло безліч туристів, щоб подивитися на незвичайно сильний снігопад. У результаті це викликало величезні затори на дорогах.

Нагадаємо, що першого дня 2022 року популярний єгипетський курорт Хургада засипало снігом. Місцева влада ввела режим надзвичайної ситуації, оскільки через негоду загинуло троє людей. Навчальні заклади у шести провінціях тимчасово закрили та посилили спільні заходи безпеки.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що днями із сильними снігопадами зіткнулися жителі Токіо. Негода зупинила звичний спосіб життя городян і завдала чимало шкоди. Столицю Японії вперше за 4 роки так засипало снігом.

Читайте також, що сьогодні, 8 січня, на більшій території України очікується малохмарна погода без опадів, температура повітря становитиме -1...-3 градуси. За даними Укргідрометцентру, мешканцям Чернівецької, Івано-Франківської, Тернопільської та Закарпатської областей варто очікувати на мокрий сніг.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини