Головна Новини Світ Близький Схід Єгипет засипало снігом: влада оголосила режим НС (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Єгипет засипало снігом: влада оголосила режим НС (ВІДЕО)

Через сильний снігопад і град, єгипетська влада ввела режим надзвичайної ситуації: що відомо

2 січня 2022, 10:50 comments1274
Поділіться публікацією:

Перший день 2022 надовго запам'ятатися єгиптянам, тому що на популярному курорті Хургада випав сильний сніг і град. Влада ввела режим надзвичайної ситуації.

Єгипет засипало снігом: влада оголосила режим НС (ВІДЕО)

Єгипет засипало снігом / Фото: Hashtag Elyoum

Як повідомляє ТАСС, сніг на вулиці став танути, і вони переповнилися водою, в результаті балкони деяких готелів затоплені. Жертвами негоди, яка вирувала у шести провінціях країни, стали 3 особи. Один із них торкнувся мокрих проводів і його вдарило електричним струмом, ще одна людина померла в дорожньо-транспортній пригоді, причиною якої стала слизька дорога. А тіло третьої людини знайшли під завалами будинку, який обрушився внаслідок дощу. Через це влада запровадила режим надзвичайної ситуації.

Відомо, що навчальні заклади у провінціях тимчасово закрили та посилили спільні заходи безпеки.

Нагадаємо, що 19 грудня курортне єгипетське місто Олександрія засипало снігом. Температура повітря різко впала і в місцевості вперше за десятиліття почався снігопад. Через негоду місцева влада закрила навчальні заклади та морські порти.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що Сполучені Штати Америки огорнули снігопади. У штаті Каліфорнія через тривалі снігопади різко збільшилася висота снігового покриву. Через стихію, що розбушувалася, в горах були заблоковані ключові автодороги. У мережі з'являються відео з місця подій.

Читайте також, що у неділю, 2 січня, опадів на території України не прогнозується. У деяких областях країни вдень буде плюсова температура, але разом із цим трохи дошкулятиме вітер.  Вночі стовпчик термометра показуватиме -6 градусів, а вдень буде від -3 градусів невеликого морозцю до +6 градусів тепла.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини