Головна Новини Світ Близький Схід У Сирії військову базу США атакували дронамі: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

У Сирії військову базу США атакували дронамі: що відомо

База була обстріляна ракетами

21 жовтня 2021, 11:51
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Сирії обстріляли військову базу Сполучених Штатів Америки. Про це повідомляє видання CNN, посилаючись на джерела в Пентагоні.

У Сирії військову базу США атакували дронамі: що відомо

Обстріл військової бази США. Фото: Associated Press

Інцидент стався вчора, 20 жовтня в сирійському місті Ет-Танф. Як стало відомо, в районі розташування бази, на стику кордонів Сирії, Іраку та Йорданії відбулося кілька вибухів.

Повідомляється, що база була обстріляна ракетами з допомогою дронів. Згідно з попередньою інформацією, жоден з американських солдат не постраждав в результаті обстрілу.

Встановлюється розмір матеріальних збитків. На цей момент Жодна терористичне угрупування не взяло на себе відповідальність за атаку.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" інформував про те, що в індійському штаті Мадхья-Прадеш зазнав аварії літак військових. Пілот виконував навчально-тренувальний політ. На місце падіння літального апарату попрямувала спеціальна комісія, яка встановить причини події. В результаті інциденту пілот літака отримав поранення і був госпіталізований. Докладніше про це читайте в нашому матеріалі. 

Також портал "Коментарі" повідомляв про те, що в столиці Великобританії озброєний чоловік напав на пасажирів автобуса. Зловмисник з ножем завдав тілесні ушкодження трьом людям. Постраждалих госпіталізували медики, які поспішили на місце злочину. Всі потерпілі отримали серйозні травми. Один з них знаходиться в критичному стані. Співробітникам правоохоронних органів вдалося затримати підозрюваного. Через події прилегла станція метро тимчасово зупинила свою роботу. Детальніше про це читайте в нашій статті.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини