Головна Новини Світ Азія В Індії розбився літак військових: є постраждалі
commentss НОВИНИ Всі новини

В Індії розбився літак військових: є постраждалі

Літак виконував навчально-тренувальний політ

21 жовтня 2021, 11:18
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

В Індії розбився військовий літак. Про це повідомляє видання Кореспондент.

В Індії розбився літак військових: є постраждалі

Літак ВПС Індії. Фото: Flickr / Stefan Gawlista

Як стало відомо, інцидент стався сьогодні, 21 жовтня в індійському штаті Мадхья-Прадеш, що в центрі країни. Повідомляється, що під час виконання навчально-тренувального польоту розбився літальний апарат ВПС Індії.

Згідно з даними в ЗМІ, в результаті події постраждав пілот літака. Чоловік отримав поранення і був госпіталізований. На місце інциденту прибула спеціальна комісія. Фахівці повинні будуть встановити причину катастрофи.

Про інші подробиці авіакатастрофи на цей момент не відомо.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" повідомляв про те, що неподалік від турецького міста Аланья водій легкового автомобіля скоїв наїзд на двох пішоходів. Подружня пара поверталася пізно ввечері з супермаркету в готель і переходила дорогу по пішохідному переходу. Обидва пішоходи отримали серйозні поранення. Від отриманих травм чоловік помер на місці. Його дружина була госпіталізована стояла також на місце подій медиками. На цей час жінка знаходиться в реанімації.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що на березі одного з японських островів з'явилися десятки "кораблів-примар", що затонули під час боїв Другої світової війни. Дані судна були потоплені американськими військовими. Днями уламки піднялися з дна через сейсмічної активності. Вона утворилася під час виверження вулкана. Як відзначають засоби масової інформації, залишки 24 судів були використані в якості хвилерізів. Детально про це читайте в нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини