Головна Новини Світ Близький Схід У Туреччині новий рекорд за кількістю смертей від коронавірусу
commentss НОВИНИ Всі новини

У Туреччині новий рекорд за кількістю смертей від коронавірусу

Упродовж минулої доби до Туреччини було виявлено понад 32 тисяч нових випадків інфікування коронавірусів, зафіксовані 203 смертельних випадки.

8 грудня 2020, 02:35
Поділіться публікацією:

У Туреччині новий сплеск коронавірусної інфекції. Упродовж минулої доби медики зафіксували понад 30 тисяч нових заражених, понад двісті смертей.

У Туреччині новий рекорд за кількістю смертей від коронавірусу

ФОТО: З відкритих джерел

Добовий звіт на офіційному сайті Міністерства охорони здоров'я Туреччини повідомляє, що вперше за весь час пандемії протягом дня в країні померло понад 200 осіб. Більшість інфікованих зі Стамбульського регіону. Як заявила влада Туреччини, зараз країна переживає третій пік коронавірусу. Протягом цього тижня лікарі і медики фіксували нові показники захворюваності.

Ще в кінці листопада медики попереджали, що в країні важка ситуація з коронавірусів. Мер Стамбула Екрем Імамоглу неодноразово говорив про нові показники інфікованих. Мер заявив, що не може спати ночами через це.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що Власники громадського харчування в Словаччині: барів і ресторанів заявили, що завтра відкриють свої заклади. Власники пояснюють своє рішення великими збитками свого бізнесу, звільненням своїх співробітників і неможливість платити оренду за своє приміщення. Ресторатори наводять приклад магазини і супермаркети, які працюють. Крім ресторанів про відкриття заявляють і фітнес-центри. Нібито влада країни може оштрафувати заклад, яке відкрилося під час пандемії, але закрити його або порушити кримінальну справу, не мають право.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини