Головна Новини Світ Близький Схід Уряд Саудівської Аравії розробив план вакцинації громадян: буде три етапи
commentss НОВИНИ Всі новини

Уряд Саудівської Аравії розробив план вакцинації громадян: буде три етапи

У Саудівській Аравії сформовані цільові групи громадян, які будуть вакциновані в першу чергу

17 грудня 2020, 11:51
Поділіться публікацією:

Саудівська Аравія почала реєстрацію громадян і жителів для отримання безкоштовної вакцини проти COVID-19, як повідомило державне інформаційне агентство SPA. Вакцина пройшла всі стадії тестування і має сильну імунну відповідь проти вірусу.

Уряд Саудівської Аравії розробив план вакцинації громадян: буде три етапи

ФОТО: The Nizh Telegram

У міністерстві додали, що лікування є безкоштовним для всіх громадян і жителів відповідно до директив саудівського керівництва. Вакцинація буде проходити в три етапи, і на кожному етапі є цільові групи, говориться в повідомленні.

Перший етап націлений на наступних людей: громадян і жителів старше 65 років, тих, хто найбільш вразливий до інфекції, людей з ожирінням і індексом маси тіла (ІМТ) понад 40, осіб з імунодефіцитом, людям, які перенесли інсульт в анамнезі, і тим, у кого є два або більше хронічних захворювання, включаючи астму, діабет і хронічне захворювання нирок.

Другий етап націлений на людей старше 50 років, практикуючих лікарів і тих, хто страждає одним з наступних хронічних захворювань: астма, діабет, хронічне захворювання нирок, хронічне захворювання серця, включаючи ішемічну хворобу серця, хронічна обструктивна хвороба легенів і активний рак і люди з ожирінням з ІМТ від 30 до 40.

Заключний етап призначений для всіх громадян і жителів, охочих зробити вакцину.

Міністерство охорони здоров'я заявило, що цей крок є продовженням зусиль, зроблених Королівством з початку пандемії. Вакцинація зіграє головну роль в боротьбі зі спалахом і збереженні здоров'я і безпеки людей.

Як повідомляло видання "Коментарі", в США після вакцинації госпіталізували співробітницю медичного закладу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини