Головна Новини Світ Близький Схід В Афганістані підірвали вантажівку з вибухівкою: багато поранених
commentss НОВИНИ Всі новини

В Афганістані підірвали вантажівку з вибухівкою: багато поранених

В результаті підриву вантажівки в афганській провінції Кандагар щонайменше 35 осіб отримали поранення. Серед поранених є 15 цивільних, а також співробітники різних силових відомств.

8 грудня 2020, 01:40
Поділіться публікацією:

В Афганістані невідомі начинили вибухівкою вантажівка і залишили афганської провінції Кандагар. Як повідомляє видання VOA, від вибуху постраждало понад 30 осіб.

В Афганістані підірвали вантажівку з вибухівкою: багато поранених

ФОТО: З відкритих джерел

Під вибух по пали не тільки військові, але і цивільні, співробітники різних силових відомств. Сам підрив невеликої вантажівки з вибухівкою стався в сьогодні біля районного відділу поліції міста Даман. Від вибуху постраждали автомобілі, які були припарковані поруч і ближні будинки. Деяким будинкам вибило скло і пошкодив фундамент.

Поки ніхто не взяв на себе відповідальність за скоєний напад. Відзначається, що атака сталася через кілька днів після того, як представники афганської влади і терористичного угрупування "Талібан" досягли прогресу в переговорах про мир в країні.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що Гучний вибух прогримів на афганській військовій базі біля міста Газні. Там вибухнула машина, яку начинив вибухівкою терорист-смертник. За словами міністерства оборони Афганістану, терорист хотів незаконно проникнути на базу. Силовики, які охороняли територію, не дозволити йому в'їхати всередину , тому чоловік звернувся до радикальних заходів і підірвав машину. Цілі, з якими терорист хотів потрапити на базу — поки не відомі.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини