Головна Новини Світ Близький Схід В Афганістані прогримів потужний вибух біля будівлі школи: загинули діти
commentss НОВИНИ Всі новини

В Афганістані прогримів потужний вибух біля будівлі школи: загинули діти

В афганській провінції Нангархар вибух забрав життя дев'ятьох дітей

10 січня 2022, 18:15 comments1050
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

В Афганістані пролунав потужний вибух біля учбового закладу. Про це пише видання Aamaj News.

В Афганістані прогримів потужний вибух біля будівлі школи: загинули діти

"Швидка". Фото з відкритих джерел

Як стало відомо, сьогодні, 10 січня, в афганській провінції Нангархар стався вибух. Інцидент стався поблизу учбового закладу в повіті Лал Пур.

За даними видання, вибухнув мінометний снаряд. Внаслідок події загинули дев'ять неповнолітніх учнів школи. Ще четверо отримали поранення різного ступеня тяжкості та були госпіталізовані.

Наразі представники руху "Талібан", який захопив владу в країні, поки не прокоментували подію.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував про те, що веслярі з Великобританії опинилися в продірявленому човні посеред Атлантичного океану. Чоловіки хочуть пропливти кілька тисяч миль у благодійних цілях. Під час подорожі їхній човен зазнав атаки хижих риб. Вони пробили дірки в палубі плавзасобу, внаслідок чого вода потрапила усередину. Веслярі при цьому не постраждали та можуть продовжувати рух. Проте, вода додала вагу човну та сповільнила подорож. Докладніше про це читайте в нашій статті. 

Також сайт "Коментарі" писав про те, що в американському місті Нью-Йорк полум'я охопило багатоповерхову житлову будівлю. Займання утворилося у квартирі на одному з поверхів, а далі поширилося через незачинені вхідні двері. Під час пожежі постраждали десятки громадян. Декому з них знадобилася допомога медиків. Ще майже два десятки мешканців загинули. Серед жертв є неповнолітні. Наразі поліцейські встановлюють всі обставини подій. Докладно про це читайте в нашому матеріалі. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини