Головна Новини Світ США Американська субмарина з ядерною установкою зіткнулася з невідомим об'єктом: є постраждалі
commentss НОВИНИ Всі новини

Американська субмарина з ядерною установкою зіткнулася з невідомим об'єктом: є постраждалі

Інцидент стався в міжнародних водах західної частини Тихого океану

8 жовтня 2021, 14:00 comments1164
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Американська субмарина з ядерною установкою зіткнулася з невідомим об'єктом. Про це повідомляє видання Кореспондент.

Американська субмарина з ядерною установкою зіткнулася з невідомим об'єктом: є постраждалі

Американська субмарина зіткнулася з невідомим об'єктом. Фото: iStock

Як стало відомо, інцидент стався в міжнародних водах західної частини Тихого океану. Підводний човен USS Connecticut зіткнулася з невстановленим об'єктом.

Повідомляється, що на цей момент корабель знаходиться в стабільному стані. Ядерна силова установка, а також внутрішні приміщення не були пошкоджені. Вони залишаються в повністю працездатному стані.

В результаті події постраждали більше ніж десять моряків на борту підводного човна. Як відзначили в   ВМС США, травм загрожують їхньому життю немає.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли про те, що столицю Японії сколихнув потужний землетрус. За останні десять років підземні поштовхи стали найпотужнішими з тих, що стрясали мегаполіс. Жертвами стихії стали понад три десятки людей. Землетрус порушив роботу ліній метрополітену. У Мережі з'являються відео, на яких зафільмована бурхлива стихія. Детальніше про це читайте в нашій статті.

Також "Коментарі" інформували про те, що в Росії на Амурському газопереробному заводі прогримів вибух. Інцидент стався, під час пусконалагоджувальних робіт. Сталася розгерметизація обладнання, викид газу і його займання. Відзначається, що в результаті події ніхто не постраждав. На момент вибуху на майданчику були відсутні робочі. Понад дві тисячі співробітників підприємства самостійно покинули територію. Спрацювала штатна система пожежогасіння. На цей момент встановлюються всі обставини інциденту.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини