Головна Новини Світ Близький Схід В Афганістані пролунав вибух: діти намагалися продати міну
commentss НОВИНИ Всі новини

В Афганістані пролунав вибух: діти намагалися продати міну

Малолітні знайшли вибуховий пристрій на околицях міста Талукан

26 листопада 2021, 15:50
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

В Афганістані пролунав вибух. Про це повідомляє видання "Кореспондент".

В Афганістані пролунав вибух: діти намагалися продати міну

"Швидка". Фото з відкритих джерел

Як стало відомо, трагедія сталася вчора, 25 листопада, в афганській провінції Тахар. Як пише ЗМІ, на околицях міста Талукан кілька малолітніх виявили вибуховий пристрій. Діти намагалися перевести знахідку до міста з метою продажу, проте під час транспортування міна детонувала.

Внаслідок пригоди вся група малолітніх загинула на місці від отриманих травм. Померлим було лише від восьми до десяти років.

Видання зазначає, що в Афганістані не рідкісні випадки загибелі дітей через вибухи боєприпасів, розкидані по всій країні внаслідок багаторічної війни.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що в Росії пролунав вибух на шахті. Після цього утворилася пожежа. Прибулі на місце подій співробітники рятувальної служби негайно розпочали пошуково-рятувальну операцію. Працівників шахти було евакуйовано, проте кільком людям не вдалося врятувати. Внаслідок пригоди загинуло щонайменше 11 людей. Загалом у шахті працювало майже три сотні гірників.

Також видання "Коментарі" інформувало про те, що в Аргентині зграя пірань напала на людей, які купалися в річці Парана. Внаслідок інциденту постраждали кілька десятків відпочивальників. Найсильніше було поранено неповнолітню місцеву жительку. Хижаки відкусили їй палець на нозі. Медики доправили постраждалу до лікарні та надали їй допомогу, проте палець врятувати не вдалося. Після того, що сталося, влада країни заборонила людям заходити у воду річки Парана. На пляжі встановили запобіжні таблички.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини