Головна Новини Світ Близький Схід В Ірані чоловік намагався викрасти пасажирський літак
commentss НОВИНИ Всі новини

В Ірані чоловік намагався викрасти пасажирський літак

Літак екстрено посадили в аеропорту міста Ісфахан в центральній частині Ірану

6 березня 2021, 02:36
Поділіться публікацією:

В Ірані невідомий чоловік намагався викрасти літак авіакомпанії Iran Air, що виконував рейс за маршрутом Ахваз-Мешхед. Про це повідомляє інформагентство Tasnim.

В Ірані чоловік намагався викрасти пасажирський літак

Літак (фото з відкритих джерел)

Співробітники Корпусу вартових ісламської революції Ірану (КВІР) повідомили, що змогли запобігти викраденню і затримати чоловіка після екстреної посадки в місті Ісфахан.

"За попередніми даними, зловмисник збирався посадити літак в аеропорту одного з арабських держав на півдні Перської затоки", — йдеться в повідомленні.

В результаті події ніхто з пасажирів не постраждав. Всі вони вилетіли іншим рейсом в Мешхед ввечері.

Нагадаємо, що раніше літак, що вилетів з Хартума (столиці Судану) в Доху (столицю Катару) був змушений повернутися в аеропорт через кота, який випадково опинився в кабіні пілотів. Кішка була виявлена в кабіні пілотів через півгодини, як літак піднявся в небо. Тварина заважало керувати повітряним судном і намагався накинутися на капітана, тому той ухвалив рішення повернутися в аеропорт Хартума. Передбачається, що кіт потрапив в літак під час збирання або технічного огляду, коли авіалайнер стояв вночі в ангарі аеропорту до вильоту в Доху.

Як раніше повідомляли "Коментарі", 21 лютого в Нігерії, неподалік від її столиці Абуджі, зазнав краху військовий літак. Борт літака згорів повністю. Число жертв ще уточнюється, проте за даними засобів масової інформації, ніхто не залишився в живих. За попередньою інформацією, пілот відвів літак від житлових кварталів, в результаті він впав в поле і повністю згорів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини