Головна Новини Світ Близький Схід В Ізраїлі померла ще одна людина після вакцинації від COVID-19
commentss НОВИНИ Всі новини

В Ізраїлі померла ще одна людина після вакцинації від COVID-19

Це вже друга смерть літнього чоловіка в Ізраїлі після вакцинації від коронавируса

30 грудня 2020, 17:35
Поділіться публікацією:

Нещасний випадок стався в місті Єрусалим в Ізраїлі. Через кілька годин після вакцинації помер 88-річний чоловік. За день до цієї трагедії в Ізраїлі після щеплення помер ще один чоловік у віці 75 років.

В Ізраїлі померла ще одна людина після вакцинації від COVID-19

ФОТО: З відкритих джерел

Медичні працівники відзначають, що не вірять в те, що смерть в обох випадках сталася в результаті введення вакцини. Медичний центр Університету Хадасса стверджує, що у загиблого 88-річного чоловіка були важкі захворювання. У загиблого на день раніше, за їхніми словами, також були серцеві напади в минулому.

Першому загиблому щеплення зробили приблизно о 8:30 в клініці Clalit Health Services. Деякий час він ще знаходився в лікарні, але після того, як медики переконалися, що побічних ефектів немає — його відпустили додому. Через деякий час він помер. Те ж саме сталося і сьогодні, 30 грудня, з 88-річним чоловіком.

Під час випробування вакцин Pfizer і Moderna повідомлялося, що основним побічним ефектом після вакцинації є біль і набряк в місці уколу. Крім того, могли з'являтися головний біль і озноб. Однак ці ефекти в більшості випадків не затягувалися більше, ніж на кілька годин. Попередня перевірка не виявила зв'язку між смертю двох чоловіків і вакцинацією від COVID -19.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" повідомляв своїм читачам про те, що в одному зі штатів США у медпрацівника виявили коронавірус після того, як зробив вакцинацію, а також про те, що в ВООЗ попередили про подальшу мутації коронавірусу і повідомили, що в цьому році пандемія COVID-19 була найстрашнішою з тих, що чекають ще людство попереду.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини