Головна Новини Світ Близький Схід В Ізраїлі розбушувався шторм "Кармель": є загиблі (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

В Ізраїлі розбушувався шторм "Кармель": є загиблі (ВІДЕО)

Ізраїль накрили дощі, снігопади та сильні вітри

21 грудня 2021, 17:50
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Ізраїль страждає від шторму. Про це пише видання The Watchers.

В Ізраїлі розбушувався шторм "Кармель": є загиблі (ВІДЕО)

Ілюстрація. Фото: Pixabay

Вчора, 20 грудня, в Ізраїлі розбушувався шторм під назвою "Кармель". Негода супроводжувалася сильними вітрами, зливами та снігом. За даними фахівців, пік шторму очікується сьогодні, після чого до середи, 22 грудня, він поступово послабшає та вщухне.

Метеорологічна служба Ізраїлю попередила про сильні вітри, швидкість яких може сягати 100 кілометрів на годину, опадів у вигляді дощу — до 100 міліметрів і хвилях до 4-6 метрів.

Станом на сьогодні на горі Хермон випало до десяти сантиметрів снігу біля основи та до 30 сантиметрів на вершині.

Видання J ewishnews у Нетанії через сильний вітер на 49-річного чоловіка обрушилося дерево. Постраждалого доправили до медичного закладу. Лікарі визначили стан чоловіка як критичний. Декілька громадян по всій країні потрапили до лікарні від переохолодження.

Набережна у Тель-Авіві виявилася повністю затоплена водою.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" інформував про те, що повені, що утворилися через зливи, вбивають людей і руйнують будинки в Малайзії. Наразі відомо про 15 загиблих. Багато місцевих жителів були змушені залишити свої будинки та евакуюватися. Найбільша кількість жертв стихії зафіксована у Селангорні та Пахангу. Докладніше про це читайте в нашій статті. 

Також сайт "Коментарі" писав про те, що США сколихнув потужний землетрус магнітудою 6.2 бали за шкалою Ріхтера. Його епіцентр був неподалік від узбережжя штату Каліфорнія. Осередок підземних поштовхів залягав на глибині близько 10 кілометрів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини