Головна Новини Світ Близький Схід В Ізраїлі заявили, що біженці в Європі "поступово створюють радикальну ідеологію"
commentss НОВИНИ Всі новини

В Ізраїлі заявили, що біженці в Європі "поступово створюють радикальну ідеологію"

За словами Ісраеля Каца, жодні зусилля, докладені Ізраїлем для покращення життя в Газі, не змогли захистити його країну.

30 січня 2024, 21:50
Поділіться публікацією:

Керівник ізраїльського Міністерства  закордонних справ Ісраель Кац застерігає  Європу від зволікань, бо те, що трапилось з Ізраїлем,  з часом   станеться і в країнах ЄС.

В Ізраїлі заявили, що біженці в Європі "поступово створюють радикальну ідеологію"

Ісраель Кац (фото з відкритих джерел)

Про це керівник МЗС Ізраїлю  наголосив, відповідаючи на запитання  BILD.

Війна ХАМАС  стосовно Ізраїлю, за словами посадовця, є "війною проти всього західного світу". Ще він зазначає, що поступки тут неприпустимі.

"Жодні зусилля, докладені Ізраїлем для покращення життя в Газі, не змогли захистити його від радикальної ідеології, яку поширюють терористи, та запобігти страшній атаці 7 жовтня", — сказав  міністр.

Як він продовжив, схожий самий розвиток подій він спостерігає  в деяких  європейських країнах, де люди, які приїхали як біженці, "поступово створюють радикальну ідеологію".

Ізраїль, як і раніше,  ставить намір досягти двох найважливіших цілей на даний момент,  наголосив очільник ізраїльського МЗС.

"Повернути заручників і домогтися того, щоб ХАМАС більше не правил Газою", — таку мету Ізраїлю озвучив Кац.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що міністр оборони Ізраїлю розповів, скільки ізраїльська армія вбила терористів ХАМАСу. Міністр оборони Ізраїлю Йоав Галант розповів, що у ході військових дій у Секторі Гази ізраїльська армія ліквідувала та поранила щонайменше половину бойовиків з палестинського угрупування ХАМАС. 

Йоав Галант відвідав резервістів ізраїльської армії та наголосив на тому, що війна проти бойовиків ХАМАС не буде закінчена найближчим часом.
 Попри це, Галант наголосив, що бойовики перебувають у скрутній ситуації, а половина з них ліквідовано та поранено.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/BILD_Russian
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

30 січня 2024, 22:13

Юдеєць терорист бреше, як вони всі. Узурповані українці бачили покращене життя зусиллями Дорожнього крадівницьтва великого Фюрера - рабська праця за мінімалку. Поки його наближені набивали кишені. А вже як покращилось життя і Україна в цілому, після обрізано-спровокованої Фюрером війни ...!


Новини