Головна Новини Світ Близький Схід В ОАЕ зафільмували рідкісне природне явище (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

В ОАЕ зафільмували рідкісне природне явище (ВІДЕО)

Вихор промайнув біля узбережжя Фуджайри

28 жовтня 2021, 14:35
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:








В ОАЕ зафільмували рідкісне природне явище (ВІДЕО)

Водяний смерч. Фото: скріншот із відео

В Об'єднаних Арабських Еміратах зафільмували водяний смерч. Про це повідомляє видання УНІАН.

Як пише видання, дане природне явище рідкісне для ОАЕ і може утворитися лише за певних умов. Зокрема, біля узбережжя східного емірату Фуджайри пройшов сильний дощ, який спричинив утворення водяного вихору.

За даними ЗМІ, раніше водяні смерчі можна було спостерігати біля берегів Шарджі, Рас-Аль-Хайми та Абу-Дабі.

Для довідки: водяні смерчі утворюються   над поверхнею великої водойми і з'єднаний з куповою хмарою. Найчастіше їх можна спостерігати у тропічних широтах. На відміну від класичного смерчу, водяний смерч існує лише від п'ятнадцяти до тридцяти хвилин.

У Мережі з'явилося відео з подій.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" інформували про те, що в Альпах розбушувалася масштабна лісова пожежа. Загоряння почало швидко поширитися і всього за кілька днів вогнем виявилося понад сто гектарів землі. Ліквідацією пожежі займаються кілька сотень працівників пожежної служби. Задіяна авіацію. Гасіння вогню ускладнює трудомістка місцевість. Докладніше про це читайте в нашому матеріалі. 

Також "Коментарі" повідомляли про те, що на північний схід Сполучених Штатів Америки обрушився шторм. Стихія викликала сильні зливи, які затопили дороги. Через погані погодні умови почастішали випадки ДТП. У Нью-Йорку оголосили про режим НП. У деяких районах країни пориви вітру могли досягати 95 кілометрів на годину. За інформацією фахівців, негода була викликана областю низького тиску на узбережжі. Докладніше про це читайте в нашій статті. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини