Головна Новини Світ США На США обрушився шторм: дороги перетворюються на річки (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

На США обрушився шторм: дороги перетворюються на річки (ВІДЕО)

Негода була спричинена областю низького тиску на узбережжі

27 жовтня 2021, 13:30
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:








На США обрушився шторм: дороги перетворюються на річки (ВІДЕО)

Наслідки шторму у США. Фото: EPA/UPG

Сполучені Штати Америки накрили потужні шторми. Про це повідомляє видання Reuters.

На північному сході країни пройшли потужні дощі, що затопили автошляхи та викликали безліч ДТП. Негода вирувала від східного узбережжя американського штату Вашингтон до штату Нью-Йорк. Зазначається, що дороги у Нью-Джерсі почали нагадувати річки.

За даними фахівців, негода, що посилюється, була викликана областю низького тиску на узбережжі. Губернатор Нью-Йорка оголосила про запровадження надзвичайного стану у зв'язку зі стихійними лихами.

Штормове попередження було розміщено вздовж сотень миль північно-східного узбережжя від штату Делавер до штату Мен. У деяких районах пориви вітру досягали швидкості 95 кілометрів на годину. Управління транспорту Нью-Йорка заявляє, що приміські потяги та метрополітен працюють у звичайному режимі.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" писали про те, що на південь Італії обрушилися сильні дощі, що спричинили масштабні повені. У Сицилії потоки води забрали легковий автомобіль з людьми всередині. Через деякий час було знайдено бездиханне тіло чоловіка. Про долю другої людини, яка знаходилася в салоні, нічого не відомо. Його пошуки продовжуються. У Трапані співробітники рятувальних служб врятували чотирьох чоловіків, які потрапили у пастку через раптове піднесення місцевої річки.

Також "Коментарі" інформували про те, що у Відні озброєний зловмисник нападав на громадян серед вулиці. Чоловік із ножем порізав чотирьох людей. Потерпілих було госпіталізовано. Зазначається, що наразі їх життю нічого не загрожує. Правоохоронці затримали підозрюваного.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини