Головна Новини Світ Близький Схід Вірменія планує повернути біженців до Нагірного Карабаху
commentss НОВИНИ Всі новини

Вірменія планує повернути біженців до Нагірного Карабаху

Міністр закордонних справ Вірменії наголосив на необхідності вжиття заходів щодо забезпечення умов для повернення депортованих арцахських вірмен

15 листопада 2020, 23:00 comments1194
Поділіться публікацією:

Сьогодні, 15 листопада, глава МЗС Вірменії Зограб Мнацаканян і міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров обговорили виконання угод, підписаних 10 листопада, про припинення вогню. Про це повідомляється на сайті МЗС Вірменії.

Вірменія планує повернути біженців до Нагірного Карабаху

Фото: из открытых источников

Міністр закордонних справ Вірменії наголосив на необхідності вжиття заходів щодо забезпечення умов для повернення депортованих арцахських вірмен. Міністри також підкреслили важливість співпраці з ООН і рухом Червоного Хреста.

Нагадаємо, жителі селищ в Нагірному Карабасі спалюють свої будинки перед відходом, щоб "не віддавати їх Азербайджану", попри мирну угоду. Нещодавно в Мережі з'явилося відео, на якому військовослужбовець азербайджанської армії піднявся на церкву в Нагірному і кричав "Алах Акбар". Місцеві жителі назвали це "оскверненням культурної спадщини" Нагорного Карабаху.

Раніше "Коментарі" дізналися в експертів, які вигоди отримають всі сторони після завершення конфлікту в Нагірному Карабасі і які висновки має для себе зробити Україна. Після оголошення про перемир'я в Нагірному Карабасі в столиці Вірменії почалися акції протесту й масові безлади в декількох містах.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини