Головна Новини Світ Близький Схід Візит скасовується: Зеленський відклав поїздку до Ізраїлю
commentss НОВИНИ Всі новини

Візит скасовується: Зеленський відклав поїздку до Ізраїлю

Президент України Володимир Зеленський відклав запланований візит до Ізраїлю

7 серпня 2024, 11:01
Поділіться публікацією:

Плани змінено: візит Зеленського до Ізраїлю відкладено за рішенням України, і поки що нову дату не встановлено. Про це повідомив посол Ізраїлю в Україні Міхаель Бродський. Посол також подякував Зеленському за його підтримку Ізраїлю та висловив сподівання на швидку зустріч з українським президентом.

Візит скасовується: Зеленський відклав поїздку до Ізраїлю

Президент України Володимир Зеленський відклав запланований візит до Ізраїлю

"Ми цінуємо заклик президента, зроблений одразу після 7 жовтня, до світових лідерів приїхати до Ізраїлю, виявити солідарність. На жаль, сам президент не приїхав досі до Ізраїлю. Ми сподіваємось, що цей візит таки відбудеться. Ми будемо раді бачити президента Зеленського в Ізраїлі будь-якої миті", — зазначив він.

Посол також наголосив, що українське суспільство активно підтримує Ізраїль, що, за його словами, робить Україну однією з найдружніших до Ізраїлю країн у Європі.

"Однозначно було помічено позицію України, однозначно помічено підтримку з боку України. Україна, я говорив це в багатьох інтерв'ю, – одна з найбільш проізраїльських країн у Європі. Причому, ми відчуваємо це на всіх рівнях, і що особливо важливо, ми відчуваємо це в плані громадської думки України, однозначно на боці Ізраїлю", — заявив посол.

Наразі обидві країни узгоджують нові дати візиту, щоб забезпечити успішну зустріч та подальше зміцнення відносин.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Держсекретар США Ентоні Блінкен заявив , що Сполучені Штати відправили повідомлення до Ірану та Ізраїлю із закликом не загострювати конфлікт на Близькому Сході. Про це повідомляє портал "Коментарі" із посиланням на видання The Times of Israel.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини