Головна Новини Світ Близький Схід Йорданія дозволила екстрене використання вакцини Pfizer
commentss НОВИНИ Всі новини

Йорданія дозволила екстрене використання вакцини Pfizer

Вакцина Pfizer затверджена в Йорданії для боротьби з коронавірусом

15 грудня 2020, 11:43
Поділіться публікацією:

Згідно з офіційними джерелами, Йорданія у вівторок, 15 грудня, затвердила вакцину альянсу Pfizer / BioNTech, коли стрімко збільшилося  число випадків зараження коронавірусом COVID-19. Про це повідомляє Le Figaro.

Йорданія дозволила екстрене використання вакцини Pfizer

Вакцина против коронавируса Pfizer

Управління з санітарного нагляду за якістю харчових продуктів і медикаментів Йорданії (JFDA) оголосило, що воно надало екстрену ліцензію на використання вакцини від коронавірусу Pfizer в Йорданії. Генеральний директор JFDA Низар Мхейдат повідомив Йорданському інформаційному агентству (Petra), що адміністрація завершила всі етапи ліцензування, затвердження та поширення вакцини в країні.

Він також вказав, що проводиться дослідження, щоб з'ясувати, чи можна використовувати інші вакцини проти ковіду, вироблені двома спеціалізованими компаніями. Органи охорони здоров'я Йорданії раніше повідомляли про контакти з британською лабораторією AstraZeneca й американської Johnson & Johnson.

В Йорданії, країні з населенням близько 10 мільйонів осіб, зареєстровано 262 477 випадків зараження коронавірусів, в тому числі 3407 смертей. У листопаді міністр охорони здоров'я Назір Обейдат оголосив, що вакцина проти COVID-19 буде безкоштовною для йорданців і іноземців.

Нагадаємо, вчора міністр охорони здоров'я Британії Метт Хенкок заявив, що у Великобританії було виявлено "новий варіант" коронавірусу, який, як вважається, швидко поширюється на Південному Сході UK.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що всі люди зазнають незначні побічні ефекти після вакцинації проти Covid-19, коли препарат з'явиться на ринку, заявили представники охорони здоров'я Бельгії, звідки планується поширювати вакцину по ЄС.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини