Головна Новини Світ Близький Схід З дикунами більше ніхто розмовляти не буде: в Ізраїлі озвучили головну мету у війні
commentss НОВИНИ Всі новини

З дикунами більше ніхто розмовляти не буде: в Ізраїлі озвучили головну мету у війні

Посол Ізраїлю в ООН заявив, що потрібно знищити ХАМАС, переговорів не може бути

9 жовтня 2023, 07:14 comments1677
Поділіться публікацією:

Ізраїль не має наміру вести переговори з бойовиками терористичного угрупування ХАМАС. Тепер є лише одна мета – повне знищення терористів. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву зробив посол Ізраїлю в ООН Гілад Ердан, повідомляє "CNN".

З дикунами більше ніхто розмовляти не буде: в Ізраїлі озвучили головну мету у війні

Посол Ізраїлю в ООН Гілад Ердан. Фото: facebook.com/gilad.erdan

"Епоха переговорів з цими дикунами закінчилася. Пора знищити інфраструктуру терору ХАМАС, повністю стерти її з землі, щоб подібні жахи більше ніколи не повторилися", — заявив посол перед закритим засіданням Ради безпеки ООН.

Ердан також звернувся до світової спільноти показати своє ставлення до того, що відбувається, адже злочин бойовиків ХАМАС побачив увесь світ, вони задокументовані, атаки на Ізраїль мають бути засуджені.

Дипломат підкреслив, Ізраїль виставляє лише одну вимогу – військові злочини ХАМАС мають отримати засудження. Ізраїль має відчути підтримку цивілізованого світу, адже він має боротися із таким злом не один, а з іншими цивілізованими країнами. Поки вільний світ у небезпеці, ніхто не повинен відчувати, що те, що відбувається, його не стосується.

Читайте також на порталі "Коментарі" — триває третя доба після атаки ХАМАС на Ізраїль. Ескалація продовжується. Ліванська "Хезболла", яку підтримує Іран, почала атакувати південь Ізраїлю. І ізраїльський військово-політичний кабінет запровадив у дійстві пункт "40 алеф", що фактично означає визнання стану війни. Які основні висновки можна зробити зараз? Як ситуація може розвиватись далі? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – ескалація на Близькому Сході: як відреагував світ – у чому небезпека конфлікту.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини