Головна Новини Світ Близький Схід Жінка не мала грошей нагодувати талібів: її автоматами забили до смерті
commentss НОВИНИ Всі новини

Жінка не мала грошей нагодувати талібів: її автоматами забили до смерті

Під час побиття її матері дівчина просила бойовиків зупинитися

18 серпня 2021, 01:04
Поділіться публікацією:

Бойовики "Талібану" забили до смерті автоматами жінку, багатодітну матір — вони вимагали, щоб вона готувала їм їжу, але вона не змогла виконати їх наказ, тому що у неї не було на це грошей. Про це з посиланням на дочку убитої жінки повідомляє телеканал CNN.

Жінка не мала грошей нагодувати талібів: її автоматами забили до смерті

Таліби - фото з відкритих джерел

Як розповіла дівчина, таліби приходили до її матері тричі і вимагали нагодувати 15 бійців. Своєю чергою жінка намагалася пояснити їм, що у неї немає грошей і можливостей виконати наказ. Дочка жінки говорить, що її мати знала, що таліби прийдуть знову.

Нарешті, коли угруповання прийшла в сім'ю четвертий раз, вони повалили жінку на підлогу і почали бити її на очах у дітей.

"Моя мати знепритомніла, і вони продовжили бити її своїми АК-47", — каже донька.

Під час побиття її матері дівчина просила бойовиків зупинитися. Однак коли таліби закінчили бити жінку, вони кинули гранату в сусідню кімнату і зникли.

Нагадаємо, за останні кілька тижнів бойовики угруповання "Талібан" швидко захоплювали афганські території. Таліби взяли під контроль місто Айбак — столицю провінції Саманган на півночі Афганістану. Про це пише "Інтерфакс". Це шосте місто в Афганістані масштабу столиці провінції, захоплений талібами. У випадку з Айбак таліби увійшли в місто без бою після того, як місцеві старійшини закликали владу позбавити місто від боїв. "Губернатор з цим погодився і вивів все війська з міста", — заявив заступник губернатора цієї провінції Сефатуллу Самангані, уточнивши, що тепер таліби повністю контролюють Айбак. Також "Талібан" оголосив, що його бійці увійшли в Мазарі-Шаріф — найбільше місто на півночі Афганістану, проте поки ця інформація не підтверджена.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини