Головна Новини Світ Близький Схід Зустрілись лідери ХАМАС, Хезболли та Ісламського джихаду: яка мета
commentss НОВИНИ Всі новини

Зустрілись лідери ХАМАС, Хезболли та Ісламського джихаду: яка мета

Лідери трьох терористичних угруповань зустрілись, щоб об'єднати сили проти Ізраїлю.

25 жовтня 2023, 14:22 comments1044
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Керівник ліванської Хезболли Сайєд Хасан Насралла зустрівся з лідерами палестинських  угруповань ХАМАС та Ісламський джихад, щоб досягти "справжньої перемоги". Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформаційну агенцію Reuters.

Зустрілись лідери ХАМАС, Хезболли та Ісламського джихаду: яка мета

Лідери трьох терористичних угруповань зустрілись, щоб об'єднати сили проти Ізраїлю. Фото з відкритих джерел

Представник ліванського угруповання Хезболла Сайєд Насралла провів зустріч з заступником лідера ХАМАСу Салехом аль-Арурі та керівником Ісламського джихаду Зіадом аль-Нахала.

"Була проведена оцінка міжнародної позиції, яку займають, і того, що сторони "Осі опору" повинні зробити... для досягнення справжньої перемоги опору в Газі та Палестині та для припинення жорстокої агресії", — заявив представник Хезболли за підсумками зустрічі.

Наразі невідомо, коли відбулась зустріч та її деталі. Однак Насралла запевнив, що під час останньої зустрічі лідери угруповань домовились про подальші зустрічі та координації своїх дій на Близькому Сході.

Нагадаємо, що 7 жовтня бойовики з ХАМАС атакували прикордонні до Сектору Гази міста Ізраїлю. Бойовики увійшли на території Ізраїлю та почали розстрілювати людей, включно з цивільними. Армія Ізраїлю відповіла та вибила бойовиків зі своїх територій. Наразі Ізраїль готується до наземної операції в Секторі Гази. Разом з тим, поки ХАМАС атакував Ізраїль на півдні країни, ліванське угруповання Хезболла періодично атакувала на півночі – запускали ракети та заходили на територію Ізраїлю. Ісламський джихад — це палестинська терористична організація, яка базується в Сирії та виступає за знищення Ізраїлю.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Росія отримала критичне повідомлення від Ізраїлю. У Кремлі відреагували на заяву від ізраїльських чиновників.

Також "Коментарі" писали, що на Ізраїль напав новий ворог.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини