Головна Новини Світ Північна Америка Чоловік з Бразилії загинув через вибух пивного кега на власному дні народження
commentss НОВИНИ Всі новини

Чоловік з Бразилії загинув через вибух пивного кега на власному дні народження

43-річний бразилець загинув на власному дні народження, намагаючись налити пива з несправного пивного кега

22 вересня 2021, 14:15
Поділіться публікацією:

Чоловік загинув на вечірці з нагоди свого дня народження, коли вибухнула бочка з пивом, яку він намагався полагодити. Про це повідомляє Metro.

Чоловік з Бразилії загинув через вибух пивного кега на власному дні народження

Чоловік замовив на день народження бочонок пива, фото з відкритих джерел

43-річний Жилсон ду Насіменто помер від удару осколками металу по голові, коли він намагався розлити пиво з крана. Він орендував обладнання для святкування дня народження в своєму сімейному будинку в містечку Кампу-Бом в бразильському штаті Ріу-Гранді-ду-Сул.

Його племінниця повідомила місцевим ЗМІ, що виникла проблема з пивним краном, і Гілсон, власник слюсарної справи, вирушив полагодити її близько 18:00 17 вересня.

"Мій дядько подзвонив їм (в компанію з оренди, — авт.), і вони дали йому інструкції, як почати ремонт, поки вони не приїхали. Пиво не виходило, тільки піна", — сказала дівчина.

Представник поліції Кловіс Ней да Сілва сказав, що в даний час цей випадок розглядається як нещасний випадок, додавши: "Ми опитуємо свідків на місці події під час інциденту. На даний момент інцидент зареєстрований, і потрібно розтин".

На святкуванні дня народження були присутні не тільки племінниця жертви, а й його дружина, сестра і 15-річний син. Племінниця Гілсона сказала, що сім'я "дуже вражена" його смертю, яка настала всього через шість років після того, як він боровся з раком, провівши два місяці у відділенні інтенсивної терапії.

Його хрещена мати Анджела Марія де Олівейра розповіла місцевим ЗМІ: "Він був воїном, трудящим, прекрасним сім'янином. Він був для нас всіх. Його буде дуже не вистачати в нашому житті, з ним був аншлаг, завжди аншлаг". Тим часом, Жоао Луїс Джованеллі, президент Асоціації мікропівоварен (AGM), сказав, що пивоварня і компанія, що займається доставкою, піддаються допиту, щоб встановити, чи була несправність поставленого обладнання.

Нещодавно портал "Коментарі" інформував, що в Іспанії трагічно загинула українка .




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини