Головна Новини Світ Північна Америка Друг Путіна викликав Маска на бій: що сталося
commentss НОВИНИ Всі новини

Друг Путіна викликав Маска на бій: що сталося

Ілон Маск переконаний, що венесуельський диктатор злякається.

1 серпня 2024, 21:50
Поділіться публікацією:

 Президент Венесуели Ніколас Мадуро викликав на двобій Ілона Маска, засновника компаній Tesla та SpaceX. Бізнесмен прийняв цей виклик.

Друг Путіна викликав Маска на бій: що сталося

Ніколас Мадуро (фото з відкритих джерел)

Про це стало відомо під час пресконференції, на якій виступив Мадуро.

Варто зазначити, що конфлікт між Мадуро і Маском розпочався після масових протестів у Венесуелі, які спалахнули через звинувачення у фальсифікації результатів президентських виборів. Ілон Маск висловив свою підтримку опозиційним силам у країні. У відповідь на це венесуельський президент заявив, що Маск нібито планує вторгнутися в країну зі своїми ракетами.

В емоційному виступі Мадуро викликав свого "заклятого ворога" на бій. Він заявив, що є "сином" свого попередника Уго Чавеса і борця за незалежність іспанських колоній в Америці Симона Болівара.

"Я не боюся тебе, я син Болівара і Чавеса. Обирай, де і як", – заявив Мадуро на пресконференції.

Ілон Маск прийняв його виклик: "Я приймаю. Він злякається".

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те. що у Венесуелі пройшли вибориЦентральна виборча комісія Венесуели заявила, що результати президентських виборів "незворотні" та оголосила переможцем чинного диктатора Ніколаса Мадуро. За їх даними Мадуро набрав 51% голосів після підрахунку 80% бюлетенів. Опозиція заявила, що не визнає результати виборів та вважає переможцем свого кандидата Едмундо Гонсалеса. 

Підконтрольні керівництву Венесуели голова Національної виборчої ради Елвіс Аморозо заявив, що Ніколас Мадуро втретє став президентом та отримав 51% голосів. За його словами Мадуро переміг кандидата від опозиції Едмундо Гонсалеса, який набрав 44%. 
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини