Головна Новини Світ Північна Америка Канада вводить локдаун у Торонто
commentss НОВИНИ Всі новини

Канада вводить локдаун у Торонто

Торонто - один з найбільших мегаполісів світу і "економічний двигун" Канади.

21 листопада 2020, 01:35
Поділіться публікацією:

Оскільки в провінції Онтаріо число підтверджених випадків коронавірусу перевищило 100 000, прем'єр-міністр регіону Дуг Форд вводить локдаун в Торонто і Пілі. З ранку понеділка міста закриють на 28 днів.

Канада вводить локдаун у Торонто

Фото: из открытых источников

Торонто — один з найбільших мегаполісів світу і "економічний двигун" Канади.

Уряд обмежує відвідування барів і ресторанів, але залишає школи й дитячі сади відкритими. У магазинах дозволені тільки самовивіз або доставка. Громадські збори на відкритому повітрі обмежені максимум 10 людьми, включаючи весілля, похорони й релігійні служби. Як пишуть місцеві ЗМІ, раніше прем'єр Онтаріо вже натякав на введення локдауну в декількох містах:

"Нам потрібно буде прийняти кілька важких, але необхідних рішень", — сказав Форд під час свого щоденного брифінгу по COVID-19 в четвер.

Як повідомляли "Коментарі", Шотландія також ввела жорсткий локдаун. Перетин шотландського кордону став незаконним з вечора 20 листопада у зв'язку з новими радикальними обмеженнями. Людям, що живуть в закритих зонах третього або четвертого рівнів, включаючи велику територію в центральній Шотландії, також не дозволяється залишати свої території.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини