Головна Новини Світ Близький Схід Два потужні землетруси сколихнули Іран: стихія вбиває людей (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Два потужні землетруси сколихнули Іран: стихія вбиває людей (ВІДЕО)

Поранення різного ступеня тяжкості внаслідок землетрусів в Ірані отримали щонайменше 27 громадян

15 листопада 2021, 12:33
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:








Іран сколихнуло кілька потужних землетрусів. Про це пише видання УНІАН.

Два потужні землетруси сколихнули Іран: стихія вбиває людей (ВІДЕО)

Землетрус в Ірані. Фото з відкритих джерел

Як стало відомо, неподалік портового іранського міста   Бендер-Аббас, розташований у провінції Хормозган, стався два землетруси. Обидва вони мали магнітуду, що перевищує шість балів за шкалою Ріхтера (6,3 і 6,4 бала).

За даними фахівців, перший землетрус стався вчора 14 жовтня о 15.36 за місцевим часом. Осередок підземних поштовхів залягав на глибині 18 кілометрів. Другий землетрус сколихнув Хормозган за одну хвилину. Його вогнище знаходилося на глибині десять кілометрів.

Зазначається, що підземні поштовхи могли відчувати мешканці кількох провінцій, що розташовані неподалік епіцентру. Рятувальні бригади направлені до районів, які постраждали від стихії.

За інформацією ЗМІ, внаслідок землетрусу загинула одна людина. Крім того, поранення різного ступеня тяжкості отримали щонайменше 27 громадян. Потерпілих було госпіталізовано.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що в небі над кількома американськими штатами люди помітили вогненну кулю. Метеор висвітлив небо через кілька хвилин після запуску космічної ракети компанії SpaceX. Фахівці повідомили сотні повідомлень від очевидців. Зазначається, що це небесне тіло могло бути частиною метеорного потоку під назвою Таурид.

Також сайт "Коментарі" поінформував про те, що в Італії після зливи кілька транспортних засобів провалилися під землю. Крім того, пошкодження отримали і житлові будинки. Місцеві жителі побоюються, що наступного разу їхнє житло може виявитися знищеним.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини