Головна Новини Світ Північна Америка Масова розправа: в Мексиці знайшли фургони, набиті трупами
commentss НОВИНИ Всі новини

Масова розправа: в Мексиці знайшли фургони, набиті трупами

Поруч з тілами мексиканців знайшли записку, залишену членами злочинної організації

6 жовтня 2020, 11:26 comments1355
Поділіться публікацією:

У центральному мексиканському штаті Сан-Луїс-Потосі виявили страшну знахідку. Одне з місцевих угрупувань здійснила розправу над 12 людьми, тіла яких сховали в автофургони. Про це повідомляє Reuters.

Масова розправа: в Мексиці знайшли фургони, набиті трупами

Відомо, що загиблими виявилися 10 чоловіків і дві жінки, особи яких поки не встановили. Поруч з їхніми тілами знайшли записку, залишену членами злочинної організації. Поки що копи не називають ні мотиву, ні подробиць вбивства, пояснюючи це тим, що ведеться спецоперація. Відзначимо, що в цьому штаті у 2020 році члени злочинних угруповань жорстоко розправилися з 411 людьми.

Як раніше повідомляли "Коментарі", в Росії в одній зі шкіл стався досить дивний випадок: відразу 13 дітей практично одночасно втратили свідомість. Інцидент стався в містечку Великі Луки Псковської області під час святкової лінійки з нагоди перейменування 7-ї школи. У комітеті освіти цього регіону повідомили, що погано стало відразу декільком учням різного віку. В результаті 13 людей знепритомніли і їх забрала швидка. Зараз діти знаходяться у свідомості (троє — у важкому стані), їх обстежують медики, а в школі проходить розслідування інциденту.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини