Головна Новини Світ Північна Америка Президент Нікарагуа зробив скандальну заяву про Зеленського
commentss НОВИНИ Всі новини

Президент Нікарагуа зробив скандальну заяву про Зеленського

Союзник російського диктатора Володимира Путіна авторитарний лідер Нікарагуа Даніель Ортега критикує президента України Володимира Зеленського.

сьогодні, 08:45 comments1300
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Президент Нікарагуа Даніель Ортега назвав президента України Володимира Зеленського та прем’єр-міністра Ізраїлю Біньяміна Нетаньяху синами диявола та Гітлера. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на La Prensa.

Президент Нікарагуа зробив скандальну заяву про Зеленського

Даніель Ортега. Фото: Infobae

Даніель Ортега виступив на національному телебачені з нагоди 45-річчя від дня заснування нікарагуанської поліції. Під час промови авторитарний лідер Нікарагуа розкритикував Ізраїль, з яким Манагуа розірвала дипломатичні відносини кілька днів тому.

"Уряд Ізраїлю очолює прем’єр-міністр, який є сином диявола. Чому? Тому що він проводить політику терору, і він Гітлер", — сказав Ортега.

Далі 78-річний Даніель Ортега накинувся з критикою на Володимира Зеленського, якого назвав нацистом та сином Адольфа Гітлера.

"Прем’єр-міністр Ізраїлю – Гітлер… так само, як президент України – ще один нацист, ще один син Гітлера, який хоче залучити НАТО до війни проти Російської Федерації", – заявив Ортега.

Президент Нікарагуа Даніель Ортега відверто підтримує Володимира Путіна. Саме нікарагуанський авторитарний лідер першим привітав російського диктатора з його 72-річчям. Крім того, Нікарагуа приєдналась до 11 країн на чолі з РФ, які голосували проти резолюції щодо територіальної цілісності України, де підкреслювалась незаконність російського референдуму в Криму. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що президент Нікарагуа був одним з небагатьох світових лідерів, які вітали Путіна з "перемогою" на виборах президента у РФ.

Також "Коментарі" писали про переможницю конкурсу "Міс Всесвіт" Шейнніс Паласіос, яка не може повернутись до Нікарагуа, через загрози, які створює режим Ортеги.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини