Головна Новини Світ Північна Америка У Канаді маленька дитина була вбита посеред вулиці
commentss НОВИНИ Всі новини

У Канаді маленька дитина була вбита посеред вулиці

У місті Дартмут поліцейські встановлюють обставини смерті маленької дитини

22 грудня 2021, 11:57
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Канаді посеред вулиці сталася стрілянина. Про це пише видання CBC.

У Канаді маленька дитина була вбита посеред вулиці

"Швидка". Фото з відкритих джерел

Як стало відомо, інцидент стався в канадському місті Дартмут, розташованому в провінції Нова Шотландія. Увечері на одній із міських вулиць пролунали постріли. Про те, що сталося, повідомили у правоохоронні органи.

В результаті стрілянини поранення отримала маленька дитина. Хлопчика було госпіталізовано, проте від отриманих травм він помер у стінах лікарні.

За фактом злочину було порушено кримінальну справу. Поліціянти встановлюють усі обставини подій. Наразі ніхто не затриманий.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" інформував про те, що у Польщі загинуло двоє українців за одну добу. Вони померли внаслідок двох різних ДТП. Один із них стався у Лодзинському воєводстві. Там водій легковика врізався в охоронний екран автомагістралі, а потім зіткнувся з іншим транспортним засобом. Внаслідок інциденту 43-річний громадянин України помер на місці. Друга ДТП сталася у Західно-Поморському воєводстві. Там легковик врізався в дерево. 50-річний пасажир автомобіля загинув. Докладніше про це читайте в нашій статті. 

Також сайт "Коментарі" писав про те, що в Росії сталася пожежа у військовій частині. У казармі виникло спалах, який поширився на два поверхи. Солдати покинули будівлю. За інформацією у ЗМІ, полум'я огорнуло площу 30 квадратних метрів. Осередок пожежі був у шахті ліфта. Чорний густий дим піднявся в повітря і був помітний здалеку. Наразі встановлюються всі обставини події. Докладно про це читайте в нашому матеріалі. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини