Головна Новини Світ Північна Америка У Канаді шкільна вчителька займалася сексом із 15-річним учнем у підвалі родича
commentss НОВИНИ Всі новини

У Канаді шкільна вчителька займалася сексом із 15-річним учнем у підвалі родича

Школяр підтвердив факт інтимної близькості до вчительки

18 листопада 2021, 19:45
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Канаді вчительку музики судять за секс із учнем. Про це пише видання ТСН.

У Канаді шкільна вчителька займалася сексом із 15-річним учнем у підвалі родича

Вчителька займалася сексом із підлітком. Фото: Pixabay

Як стало відомо в канадському місті Едмонтон, 31-річна жінка під час роботи в одній із місцевих шкіл займалася сексом зі своїм учнем.

Підозрювана викладала хлопчику музику, коли той навчався у молодших класах, а надалі підтримувала стосунки з ним. Вчителька зізналася, що займалася сексом із 15-річним хлопцем у підвалі свого родича. Однак заявила, що підліток змусив її до інтиму.

Школяр також підтвердив факт інтимної близькості з жінкою, але стверджує, що все відбувалося за взаємною згодою. Крім того, він розповів співробітникам правоохоронних органів про те, що мав оральний секс із вчителькою ще й у її автомобілі.

Наразі прокуратура домагається, щоб підсудна отримала покарання у вигляді позбавлення волі. Жінці загрожує до п'яти років ув'язнення.

Адвокат вчительки просить для неї умовний термін і стверджує, що злочин мав ситуативний характер, а чи не систематичний.

Суд винесе свій вирок у грудні цього року.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" інформував про те, що у Сполучених Штатах Америки розстріляли відомого реп-виконавця. Інцидент стався просто посеред вулиці. 36-річний музикант заходив до Пекарні. На місце події поспішили поліціянти. Вони виявили репера вже мертвим.

Також сайт "Коментарі" писав про те, що австралійський острів заполонили мільйони крабів. Мільйони ракоподібних вийшли з лісів для того, щоб дістатися океану. Через міграцію крабів влада перекрила деякі автодороги. Докладніше про це читайте в нашій статті. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини