Головна Новини Світ США Заходив до пекарні: у США посеред вулиці вбили відомого репера
commentss НОВИНИ Всі новини

Заходив до пекарні: у США посеред вулиці вбили відомого репера

36-річний Адольф Роберт Торнтон-молодший записав пісні з такими реперами, як Snoop Dogg та Young Thug

18 листопада 2021, 16:46
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Сполучених Штатах Америки вбили репера Young Dolph. Про це повідомляє видання "Українські новини", посилаючись на поліцейських міста Мемфіс.

Заходив до пекарні: у США посеред вулиці вбили відомого репера

Young Dolph. Фото: instagram.com/youngdolph

Як стало відомо, інцидент стався вчора, 17 листопада, в американському місті Мемфіс, що в штаті Теннессі. Повідомляється, що у будинку на бульварі Airways сталася стрілянина. Співробітники правоохоронних органів, які прибули на місце подій, виявили бездиханне тіло чоловіка.

Як виявилося загиблим, є відомий реп-виконавець, на ім'я Адольф Роберт Торнтон-молодший, який більш відомий під сценічним ім'ям Young Dolph.

За інформацією ЗМІ, стрілянина сталася на вході місцевої пекарні, яку часто відвідував музикант.

Довідково: Адольфу Роберту на момент смерті було 36 років. Відомий виконавець записав пісні з такими реперами, як Snoop Dogg та Young Thug.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" інформував про те, що наземний телескоп відобразив уламки знищеного Росією супутника. Космічний апарат було підірвано під час випробувань протисупутникової зброї. Його уламки залишилися на орбіті Землі у вигляді космічного сміття. Тепер кораблям доведеться робити більше маневрів, щоб уникнути зіткнень зі сміттям.

Також сайт "Коментарі" писав про те, що винищувач-бомбардувальник Королівських військово-повітряних сил Великобританії впав у воду під час виконання штатного польоту. Літальний апарат піднявся в небо з авіаносця HMS Queen Elizabeth. Відомо, що пілотові вдалося катапультуватись. Його витягли з води та доставили на судно. Наразі встановлюються причини аварії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини