Головна Новини Світ Північна Америка У Канаді зловмисник вчинив стрілянину в кількох будинках: є загиблі
commentss НОВИНИ Всі новини

У Канаді зловмисник вчинив стрілянину в кількох будинках: є загиблі

Поліцейським вдалося затримати стрільця

28 жовтня 2021, 12:25
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Канаді зловмисник стріляв у людей. Про це пише видання "Кореспондент".

У Канаді зловмисник вчинив стрілянину в кількох будинках: є загиблі

Стрілянина. Фото з відкритих джерел

Як стало відомо, інцидент трапився на північному заході країни. У населеному пункті неподалік міста Уайтхорс озброєний чоловік вчинив стрілянину в кількох будинках.

Внаслідок події загинули двоє людей. Крім того, ще один місцевий житель отримав серйозні поранення і був госпіталізований медиками, які прибули на місце подій.

Співробітникам правоохоронних органів вдалося затримати стрільця. Учням та вчителям місцевої школи заборонили залишати навчальний заклад.

Наразі встановлюються всі обставини злочину. З'ясовуються мотиви нападника.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" писали про те, що неподалік канадського міста Торонто легкомоторний літак здійснив вимушену посадку через технічні несправності. На борту літального апарату знаходився пілот та інструктор. Ними було вирішено здійснити посадку на автомагістраль. Літак успішно приземлився. Зазначається, що внаслідок інциденту ніхто не постраждав. Ділянку дороги, де відбувалася посадка, тимчасово перекрито. Докладно про це читайте в нашому матеріалі. 

Також "Коментарі" повідомляли про те, що у Сполучених Штатах Америки місцевий житель виявив свого малолітнього сина мертвим. Дитина лежала посеред вулиці. Напередодні 7-річний хлопчик вийшов на вулицю, щоби пограти в саду і не повернувся. На місце події прибули поліціянти. Згідно з попередніми даними правоохоронців, на хлопчика напала невідома тварина. Наразі проводиться розслідування. Докладніше про це читайте в нашій статті. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини