Головна Новини Світ Північна Америка У Мексиці повінню накрило лікарню: багато загиблих
commentss НОВИНИ Всі новини

У Мексиці повінню накрило лікарню: багато загиблих

Вода проникла в приміщення, де перебували системи енергопостачання та подачі кисню

8 вересня 2021, 10:20
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Мексиці через відключення електроенергії під час повені загинули люди. Про це повідомляє видання УНІАН.

У Мексиці повінню накрило лікарню: багато загиблих

Повінь в Мексиці. Фото: El Universal.

Як стало відомо, в декількох штатах Мексики пройшли проливні дощі, які призвели до того, що річка Тула вийшла з берегів. Повінню була затоплена лікарня. На момент інциденту в медичному закладі перебувало 104 співробітника і 56 пацієнтів.

Вода проникла в приміщення, де перебували системи енергопостачання і подачі кисню. Це призвело до збою. І з-за відключення системи подачі кисню померли 16 пацієнтів.

Як пише видання, на одному з відеозаписів, зробленої в лікарні видно, що вода там стоїть по коліно, а співробітники установи намагаються евакуювати пацієнтів.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що в Іспанії знову палахкотять лісу. Стихія розбушувалася на півночі країни. Повідомляється про двох осередках масштабних займань. Полум'я вже наближається до населених пунктів. Ліквідацією пожежі займається близько 50 наземних груп рятувальників. Також були залучені літаки і вертольоти. Влада підозрює умисний підпал. Детально про це читайте в нашому матеріалі.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що в Мережі з'явилися фотографії руйнувань після урагану "Іда" який вирував в Сполучених Штатах Америки. На знімках зроблених з повітря можна побачити, як пофарбована в рудий колір вода затопила будинки, стадіони і цілі вулиці. Відзначається, що згідно з останніми даними, стихія, якій присвоїли четверту категорію з п'яти можливих забрала життя понад 40 осіб. Детальніше про це читайте в нашій статті.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини