Головна Новини Світ Європа В Іспанії знову палахкотять ліси: влада підозрює умисний підпал (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

В Іспанії знову палахкотять ліси: влада підозрює умисний підпал (ФОТО)

На даний момент впорається зі стихією не вдається

7 вересня 2021, 19:40
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

В Іспанії знову розгорілися лісові пожежі. Про це повідомляє видання Reuters.

В Іспанії знову палахкотять ліси: влада підозрює умисний підпал (ФОТО)

Лісові пожежі в Іспанії. Фото: twitter.com/AlbertoSxenick.

Як стало відомо, іспанською регіоні Галісія, що на півночі країни спалахнуло два потужних лісових пожежі. Полум'ям було знищено тисячі гектарів лісу. Пожежі підбираються до населених пунктів.

Повідомляється, що вчора, 7 вересня, один з пожеж поблизу невеликого міста під назвою Рібас-де-Сіл підняв в повітря великі клуби диму, заблокував дороги і залізничні колії. Влада підозрює умисний підпал.

Ліквідацією загорянь займаються близько 50 наземних груп. Залучена авіація(8 літаків і 14 вертольотів). Відзначається, що на цей момент впорається зі стихією не вдається.

У Мережі з'являються фотографії з місця подій.

В Іспанії знову палахкотять ліси: влада підозрює умисний підпал (ФОТО) - фото 2

Фото: twitter.com/AlbertoSxenick.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що Філіппіни накрив потужний тайфун. Негода вирує на схід країни. Пориви вітру досягали 150 кілометрів на годину. Відзначається, що в декількох провінціях, які постраждали від тайфуну, спостерігалися проблеми з електрикою. Фахівці припускають, що найближчим часом руйнівний вітер і рясні опади не відступлять. Детально про це читайте в нашому матеріалі.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що в Іспанії через сильні дощі деякі міста накрили повені. Так, в місті під назвою Альканар вода несла вулицями автомобілі місцевих жителів. За ніч там випало понад двісті літрів опадів. Частина Іспанії через негоду виявляється під загрозою. Влада закликає людей не залишати свої будинки. Детальніше про це читайте в нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини